Najboljši polčas šumarjev v sezoni za ohranitev upanja
Šport
Tipografija

Rogaška – Aluminij 1:4 (0:4)

STRELCI: 0:1 Schaubach (23.), 0:2 Kljun (36.), 0:3 Tanyi (42.), 0:4 Tanyi (45+3.), 1:4 Mijić (63.).

ROGAŠKA: Mulalić, Vujčić, Diaby (od 46. Pirtovšek), Flis, Kambič (od 61. Sim), Majcen (od 61. Prenkpalaj), Thalisson, Satchwell (od 46. Majcenić), Korošec, Kregar (od 46. Castro), Mijić. Trener: Oskar Drobne.

ALUMINIJ: L. Jovanović, Jovan (od 77. Kosi), Koblar, Zeljković, Schaubach, Pišek, Jagić, Kljun (od 58. Šubarić), Gorenak (od 77. Brkljača), Tanyi (od 58. Bilji), Matić (od 89. Krapuhin). Trener: Robert Pevnik.

„Že na nekaterih zadnjih tekmah smo igrali na solidnem prvoligaškem nivoju, a so nas vedno malenkosti ločile do kakšne zmage. Ne glede na dolgo serijo tekem brez zmage pa smo verjeli v naše sposobnosti, skozi treninge smo ohranjali pozitivno razpoloženje,“ je o pripravah pred pomembno tekmo v Rogaški Slatini povedal trener Aluminija Robert Pevnik. V težjem položaju pred tekmo v Rogaški Slatini so bili šumarji, ki so morali za ohranitev upanja na obstanek nujno ostati neporaženi. Izšlo se je povsem po njihovih željah, čeprav sta manjkala Tin Martić in Sandro Jovanović.

„Zmaga po dolgem času nas seveda navdaja z optimizmom, a v zadnjem krogu nas proti Domžalam čaka odločilna tekma, v kateri šteje le pozitiven izid. Nedvomno bomo naredili vse, da nam to uspe, potem pa bomo počakali na izide iz preostalih srečanj in videli, kaj nam bo to prineslo,“ je dejal strelec prvega zadetka Rok Schaubach.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300