Ormožani popravili vtis, Staršam zaslužena nagrada
Šport
Tipografija

Starše – Ormož 1:1 (1:1)

STRELCA: 0:1 Kirič (2.), 1:1 Kosec (44., ag.).

STARŠE: Ploj, Ž. Dobnik (od 88. Murko), Gerečnik, G. Fekonja, Milec (od 36, Pesek), Kirbiš, A. Dobnik, Rešek, Roj (od 73. Ornik), Bohak (od 88. Sedminek), M. Fekonja (od 73. Lupinšek). Trener: Tomislav Grbavac.

ORMOŽ: D. Prapotnik, T. Prapotnik, T. Prapotnik (kapetan), Zazić, Kociper (od 71. Ladika), Kosec, Piberčnik, Borko (od 77. Lah), Zorec (od 71. Vočanec), Kirič, Jaušovec (od 67. Šuen). Trener: Marko Velečić.

RDEČA KARTONA: Sebastjan Piberčnik (63., Ormož), Aljoša Kirbiš (69., Starše).

Tudi druga kvalifikacijska tekma med Staršami in Ormožem je minila v odličnem navijaškem vzdušju, zbralo se je več kot 600 navijačev obeh ekip. Domača vrsta pod vodstvom trenerja Tomislava Grbavca je imela iz prve tekme zajetno prednost (0:3), ki jo je znala zadržati in se je tako zasluženo uvrstila v 3. ligo – vzhod.

Teo Prapotnik, kapetan Ormoža: „Na povratno tekmo smo se dobro pripravili in tudi začeli tako, kot smo si zamislili v idealnem scenariju – s hitrim golom. Poskušali smo vse, da bi zadeli še enkrat, a nam to ni uspelo, ob padcu koncentracije smo v najslabšem trenutku prejeli gol za izenačenje. Tekma je s sabo prinašala veliko napetosti, a to se za takšne kvalifikacijske tekme tudi spodobi. Staršam čestitam na napredovanje v 3. ligo.“

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300