Derbi kroga gosti trdnjava Hardek
Šport
Tipografija

Po kratkem premoru se na rokometna igrišča vračajo klubi v Ligi NLB. Pred nami je sedem tekem 11. kroga, najzanimivejšo tekmo pa bo že v petek, 1. decembra, gostila trdnjava Hardek. V goste v Prlekijo prihaja Riko Ribnica, stari rokometni rival Ormožanov.

Tekme Jeruzalema in Rika so vedno nekaj posebnega in najbrž nas glede na kakovost obeh zasedb čaka nova zanimiva preizkušnja. V ekipo Ormoža se po poškodbi vrača Tadej Sok, ki ga je v času prisilnega dopusta na desnem krilu odlično zamenjal Staš Krabonja.

Trenuten pogled na lestvico je iz vidika Jeruzalema odličen: 10 tekem, 13 osvojenih točk in odlično 4. mesto. „Trenuten pogled na lestvico je res odličen, a vedno je še lahko boljše (smeh). Zmaga proti Ribnici bi nas še bolj utrdila na mestu, ki naslednje leto vodi v Evropo. S pomočjo naše polne trdnjave Hardek smo sposobni premagati vsakega, tudi najboljše ekipe v državi. Veselimo se nove preizkušnje in pravega rokometnega spektakla. Naj se veseli december 2023 začne,“ je z nasmeškom na obrazu pripovedoval Gašper Hebar, ki je v sredo praznoval svoj 23. rojstni dan, nekaj dni pred tem pa je postal diplomirani pravnik.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300