Ptuj: Zaradi slabega vremena program ob prižigu lučk odpovedan
Družba
Tipografija

Zaradi napovedanega slabega vremena je v petek, 1. decembra, celoten program PRIŽIG LUČK ODPOVEDAN. S Ptujsko pravljico z raznolikim čarobnim dogajanjem bodo  pričeli v nedeljo, 3. decembra, so sporočili iz Zavoda za turizem Ptuj. Lučke bodo najstarejše slovensko mesto v petek zvečer kljub temu osvetlile.

Ptujska pravljica pa se začenja v nedeljo, 3. decembra, ob 17. uri s koncertom Davida Matićija na Mestnem trgu. Zavod za turizem vabi vse, da obiščejo mesto v najbolhj prazničnem mesecu leta: "Zaokrožite po starem mestnem jedru, kjer lahko na ta dan prvič obiščete Božičkovo pisarno z Božičkovim Nabiralnikom, se zabavate na animacijah za otroke z ECI PECI kreativnim gledališčem ter se zapeljete na Pravljičnem drsališču in na Pravljičnem vrtiljaku. V dobri družbi se lahko poveselite tudi na Prazničnem sejmu, kjer bo mogoče izbirati med bogato ponudbo izvirnih izdelkov ustvarjalcev, ki lahko služijo kot prisrčna darila. Za okrepčilo bodo poskrbeli gostinski ponudniki v praznično okrašenih hiškah.

Podrobnosti o Ptujski pravljici najdete tukaj.

Lahko si ogledate raznolike predstave ter razstave, se prepustite koncertnim večerom, nazdravite na prihajajoče leto ob praznični kulinariki, pobegnete v objem termalne vode, se pridružite raznovrstnim vodenjem po mestu ter še mnogo, mnogo več.

Celoten nabor dogodkov po dnevih najdete na spletni strani Decembrski koledar doživetij.

 

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300