Cirkovčani z zmagama zaključili ligaški del
Šport
Tipografija

S tekmami zadnjega kroga se je zaključil redni del sezone v državnih namiznoteniških ligah. Obe najboljši ekipi iz Cirkovc sta ga v 2. ligah zaključili z zmagama, pri čemer so dekleta zasedla končno 3. mesto, fantje pa celo drugega, ki jim prinaša igranja v dodatnih kvalifikacijah za napredovanje v 1. ligo. Po neuradnih napovedih pa se za mesto med prvoligaši naj ne bi potegovali.

2. SNTL (m): Cirkovce I – Ptuj 6:2

Slodej/Koban – Krušič/N. Šegula 3:2, Koban – N. Šegula 0:3, Slodej – Drčić 3:2, Koren – Krušič 3:2, Slodej – N. Šegula 3:0, Koban – Krušič 1:3, Koren – Drčić 3:0, Slodej – Selišek 3:0.

Lokalni derbi je odločal o končnem drugem mestu v 2. ligi, v prednosti pred srečanjem pa so bili Cirkovčani (27 – 25 v točkah). Ti so bili uspešnejši že v prvem medsebojnem srečanju na Ptuju (4:6), tokrat so proti oslabljeni ptujski zasedbi (zaradi poškodbe hrbta je manjkal Marsel Šegula) slavili še bolj prepričljivo. Velika razlika pa v sebi skriva podrobnost, da so kar tri dvoboje domači igralci dobili z izidom 3:2. Prav zaradi tega je dvoboj skupno trajal dve uri in pol.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300