Lahko dvojčku Celje-Maribor sledi Koper-Rogaška?
Šport
Tipografija

V 1. slovenski ligi bo konec tedna na sporedu pet derbijev! Morda se zdi trditev nekoliko čudna, saj je v nedeljo med drugim na sporedu „večni derbi“ med Mariborom in Olimpijo, a dejstvo je, da se bodo tudi v vseh ostalih tekmah med seboj merili neposredni tekmeci in sosedi na lestvici. Kot radi zapišemo, pa v takšnih tekmah točke „štejejo dvojno“ …

RAZPORED 17. KROGA, V SOBOTO, 2. 12., OB 13.00: Rogaška – Aluminij; OB 15.00: Domžale – Kalcer Radomlje; OB 17.30: Celje – Koper; V NEDELJO, 3. 12., OB 13.00: Bravo – Mura; OB 15.00: Maribor – Olimpija.

Po zmagi nad Koprom bo naslednji tekmec Aluminija Rogaška, ki je Kidričanom v letošnji sezoni že zadala boleč udarec v šumi, ko je slavila z izidom 1:2. Že po četrt ure igre je bilo takrat 0:2 za goste … Glede na slab izkupiček Aluminija proti ekipam iz spodnjega dela lestvice jih še enkrat čaka zelo zahtevna tekma. „Podatki res govorijo o tem, da lažje igramo z močnejšimi tekmeci, a igralci ne gledamo veliko na to. Normalno se bomo pripravili na tekmo in štartali z jasno mislijo na zmago,“ je dejal Gal Gorenak, eden izmed najboljših igralcev obračuna s Koprom.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300