Stavijo na čvrsto igro, dobre vratarje in podporo s tribun
Šport
Tipografija

Ormožani so odlično krenili v sezono 2023/24 in v 1. krogu v gosteh ugnali Dobovo, nasploh prvič, odkar ekipi skupaj igrata v elitni ligi! A zmaga je že arhivirana, sedaj so vse misli že usmerjene v težko domačo tekmo proti športnemu ponosu Koroške.

„Slovenj Gradec je v 1. krogu remiziral proti ljubljanskemu Slovanu (26:26). Tekma je bila izjemno izenačena in kakovostna z obeh strani. Pri Korošcih imata vse niti igre v svojih rokah Rok Cvetko in Miha Kotar. Zelo nevarni so tudi iz krilnih položajev, na desnem zunanjem pa igra nepredvidljivi tujec Kristian Eskeričić. Najslabši del koroške ekipe so krožni napadalci, a tudi tukaj ne bo odvečna pazljivost. V prvi vrsti bomo znova morali biti na nivoju v obrambi. S čvrsto igro in dobrimi vratarji ter fanatično podporo s tribun lahko nadaljujemo uspešen niz na začetku nove sezone. Smo optimistični in z veliko vnemo čakamo novo preizkušnjo,“ je o tekmi s Slovenj Gradcem dejal Tinček Hebar, strelec desetih zadetkov na prvi tekmi v Dobovi.

Tekma med Jeruzalemom in Slovenj Gradcem je na sporedu v soboto, 16. septembra, ob 19.00. Na Hardeku se znova obeta lep obisk zelo zanimive tekme.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300