Štajerski tednik
© 2025 Radio-Tednik Ptuj, d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 1 min.

Na Tednu restavracij le ptujska gostilna Ribič


M.G.
12. 3. 2025, 17.33
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli

Konec prihodnjega tedna, v petek, 21. marca, se začenja letošnji spomladanski Teden restavracij, na katerem sodeluje rekordno število gostiln in restavracij, kar 117.

Gostilna Ribič
Terasa ptujskega gostišča Ribič ob Dravi

Ljubitelji vrhunske kulinarike bodo lahko uživali v njihovi kulinarični ponudbi od 21. do 30. marca. Obljubljajo nepozabno doživetje, izjemne okuse in vrhunsko gostinsko izkušnjo. Letošnji teden poteka pod geslom Gostoljubni gostinci, zadovoljni gostje.

Od ptujskih gostiln bo v letošnjem spomladanskem tednu sodelovala le Gostilna Ribič, ki bo goste razvajala v okviru svoje ponudbe: morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco. V času tedna restavracij bodo svoje goste stregli od torka do vključno sobote med 12.00 in 20.00 uro, v nedeljo pa od 12.00 do 18.00. Cena menija je 25 evrov, rezervacije pa so obvezne in jih že sprejemajo.

Akcija Teden restavracij že od leta 2012 vabi v najboljše slovenske restavracije in s tem promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njo so vključene izbrane slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v najmanj treh dejanjih – hodih.

Cena posebej za Teden restavracij kreiranih menijev je prijazna do stalnih gostov, ki so s tem nagrajeni za svojo zvestobo, in novih, za katere je to priložnost za spoznavanje vrhunske kulinarike, ki ni nujno, da je vedno draga in elitistična.


© 2025 Radio-Tednik Ptuj, d.o.o.

Vse pravice pridržane.