Na Tednu restavracij le ptujska gostilna Ribič
Konec prihodnjega tedna, v petek, 21. marca, se začenja letošnji spomladanski Teden restavracij, na katerem sodeluje rekordno število gostiln in restavracij, kar 117.

Ljubitelji vrhunske kulinarike bodo lahko uživali v njihovi kulinarični ponudbi od 21. do 30. marca. Obljubljajo nepozabno doživetje, izjemne okuse in vrhunsko gostinsko izkušnjo. Letošnji teden poteka pod geslom Gostoljubni gostinci, zadovoljni gostje.
Od ptujskih gostiln bo v letošnjem spomladanskem tednu sodelovala le Gostilna Ribič, ki bo goste razvajala v okviru svoje ponudbe: morske jedi s sladkovodno in mesno konkurenco. V času tedna restavracij bodo svoje goste stregli od torka do vključno sobote med 12.00 in 20.00 uro, v nedeljo pa od 12.00 do 18.00. Cena menija je 25 evrov, rezervacije pa so obvezne in jih že sprejemajo.
Akcija Teden restavracij že od leta 2012 vabi v najboljše slovenske restavracije in s tem promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njo so vključene izbrane slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v najmanj treh dejanjih – hodih.
Cena posebej za Teden restavracij kreiranih menijev je prijazna do stalnih gostov, ki so s tem nagrajeni za svojo zvestobo, in novih, za katere je to priložnost za spoznavanje vrhunske kulinarike, ki ni nujno, da je vedno draga in elitistična.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se