Dan odprtih vrat AMZS Ptuj in Avtohiše Petovia avto: Od pijanih očal do Dirke za slavo
Družba
Tipografija

Na Ormoški cesti 23, kjer imata svoje poslovne prostore AMZS Ptuj in Avtohiša Petovia Ptuj, je minulo soboto  potekal skupni dan odprtih vrat, v okviru katerega so za obiskovalce pripravili številne aktivnosti za vse generacije, testne vožnje in diagnostične preglede vozil. Dan so zaključili z drive-in kinom, za ogled katerega so tudi podarili 25 brezplačnih vstopnic. Petovia avto je vse, ki so si v soboto pri njih oprali avtomobil, nagradil z enim žetonom za brezplačno pranje, obiskovalce drive-in kina pa še z žetonom za čiščenje avtomobila.

„Povezujemo skupne dejavnosti, vse, kar je povezano z avtomobilizmom, varno vožnjo, z nasveti voznikom, promocijo varne vožnje, predstavitvijo novih modelov vozil. Na dnevu odprtih vrat smo posebno pozornost posvetili električnim avtomobilom, omogočili testne vožnje, hkrati pa predstavili vse oblike financiranja. Obiskovalci so si lahko ogledali tudi naše delavnice,“ je povedala direktorica PA Global Katja Šilec. V Avtohiši Petovia avto so zelo zadovoljni, da si lokacijo delijo z največjo slovensko organizacijo na področju varne mobilnosti AMZS, ki na tem območju deluje od leta 2015, kar je velika prednost tudi za njihove stranke.

„AMZS je predstavil vse svoje storitve v okviru članstva (tehnični pregledi, registracije, homologacije itd.), simulator prevračanja, pijana očala, otroški prometni poligon, AMZS karting in motošportni center v Slovenji vasi pri Ptuju. Dan pa smo zaključili z drive-in kinom s filmsko uspešnico Dirka za slavo v sodelovanju s kinom Bežigrad, za katerega je bilo izjemno zanimanje. Povabilu na dan odprtih vrat so se odzvali tudi številni poslovni partnerji,“ pa je povedala Katy Kocet Ivanič, direktorica prodaje v AMZS.

Veliko zanimanje za simulator prevračanja

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300