Kako izbrati trendovsko in toplo moško zimsko jakno? Odkrijte tri nasvete
Družba
Tipografija

Kako izbrati trendovsko in toplo moško zimsko jakno? Odkrijte tri nasvete

Poskrbite, da boste izbiri kakovostnih oblačil za zimske dni posvetili dovolj pozornosti.

Kako izbrati trendovsko in toplo moško zimsko jakno? Odkrijte tri nasvete

 

Poskrbite, da boste izbiri kakovostnih oblačil za zimske dni posvetili dovolj pozornosti.

Hladno in mokro zimsko vreme marsikomu pogosto povzroča sive lase, vsaj kar se izbire oblačil in obutve tiče. S časom se je kar nekako uveljavilo, da topla zimska garderoba, ki je še kako dobrodošla izbira v zimskih mesecih, ne more biti trendovska obenem, oziroma se je pravzaprav nemogoče tudi pozimi oblačili modno in v stilu. Temu pa nikakor ni tako. Kdo pravi, da tudi pozimi ne morete biti odeti v zadnje hite sezone?

Bunda naj bo nepremočljiva

Ko izbirate oblačila in obutev za zimske dni, je najpomembneje, da izberete kakovostne izdelke. Med najpomembnejšimi kosi je zagotovo zimska bunda. Ker gre pri nakupu bunde običajno za nekoliko večjo investicijo, za katero boste odšteli višji znesek, je pomembno, da izbiri posvetite dovolj pozornosti. Izberite zimsko jakno, ki je nepremočljiva in topla, v njej pa vam bo udobno. Na spletni strani MODIVO lahko izbirate med bogato ponudbo moških jaken, nadvse priljubljene pa so The North Face jakne, ki v sebi združujejo trpežnost, udobje in kakovost pri nošenju. Lahko ste prepričani, da boste z jakno znamke The North Face vedno poskrbeli za stilsko dovršen videz, ne glede na to, s čim jo boste skombinirali. Odlično se poda k športnim oblačilom, kavbojkam, pleteninam, pa tudi v nekoliko bolj elegantnih kombinacijah, denimo za odhod v službo, vam bo prišla še kako prav.

S toplo puhovko na vsakem koraku

Če ste tudi vi med tistimi, ki so bolj zmrzljive narave in jih rado pogosto zebe, premislite o nakupu prešite puhovke. Naravni puh velja za nepogrešljivo izbiro, nadvse priljubljen pa je med vsemi, ki si želijo tople in lahke jakne. Čeprav puhovka velja za nadvse lahkotno jakno, pa se bo ob največjem mrazu izkazala za še kako dobrodošlo izbiro. Večina puhovk je na zunanji strani iz materiala, ki ne premoči, zato ste lahko brez skrbi tudi ob vlažnem vremenu. Na izbiro so številni modeli, krajše ali daljše jakne, prešiti plašči, jakne s kapuco ali brez, nekoliko ožji ali širši modeli. Na spletni strani MODIVO lahko pobrskate med bogato ponudbo oblačil, obutve in modnih dodatkov za prav vse generacije, priložnosti in modne sloge. V ponudbi je tudi pester nabor izdelkov za ženske, lahko izbirate med številnimi kosi oblačil in obutve, v ponudbi so tudi izdelki priznanih blagovnih znamk, kot je denimo Rieker na Modivo.si.

 

Pri izbiri oblačil pomislite na udobje 

Ko izbirate nov kos oblačila ali obutve, se vedno vprašajte, ob kakšni priložnost boste izdelek nosili in predvsem kako pogosto. V primeru, da iščete moško zimsko jakno, ki jo boste nosili vsakodnevno, izberite kakovostno jakno, ki vam bo dobro služila daljše časovno obdobje. Kosi priznanih blagovnih znamk so pogosto nekoliko višjega cenovnega razreda, a lahko ste prepričani, da vas bo kakovost navdušila. Pred nakupom seveda natančno preverite tabelo velikosti in se odločite za nakup velikosti, ki vam bo popolnoma ustrezala, saj boste le tako poskrbeli, da vam bo v jakni prijetno in udobno. V primeru, da iščete jakno, ki jo boste nosili ob različnih priložnostih, pa velja izbrati takšno, ki jo boste lahko kar najbolje skombinirali z ostalimi kosi, pa naj gre za elegantne, športne, ali vsakodnevne urbane kombinacije. Priljubljena in nadvse nosljiva je tako jakna v črni ali rjavi barvi z diskretnimi dodatki, lahko pa se odločite tudi za nekoliko bolj drzne in vpadljive barvne kombinacije in tako poudarite svoj modni slog. Več nasvetov, kako sicer različne zimske modne kose vkomponirati v garderobo, pa lahko najdete v prispevku z naslovom Moška moda – kateri kosi to sezono ne smejo manjkati v garderobi modnega moškega?

 

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300