V zaostanku že po 100 sekundah ...
Šport
Tipografija

Aluminij – Rogaška 1:2 (0:2)

STRELCI: 0:1 Miljanić (2.), 0:2 Gradišar (14.), 1:2 Skiba (76.).

ALUMINIJ: Pridgar, Jovan, Koblar (od 64. Šubarić), Schaubach (od 86. Pečnik), Martić, Jagić, Gorenak (od 75. Matić), Katuša (od 46. Skiba), Jovanović, Bilji, Susso. Trener: Robert Pevnik.

ROGAŠKA: Vodišek, Pirtovšek, Majcenić, Mihalić, Rantuša Lampreht, Flis, Thalisson, Benedičič, Korošec (od 62. Majcen), Gradišar (od 67. Pavlović), Miljanić (od 84. Satchwell). Trener: Oskar Drobne.

V derbiju novincev so pred približno 400 gledalci v Kidričevem zasluženo slavili gostje iz Rogaške Slatine, za katere je to sploh prva zmaga v sezoni.

„Že na zadnjih dveh tekmah proti Mariboru in Kalcerju se je nakazovala naša zmaga, a takrat za dobro igro še nismo bili nagrajeni. V reprezentančnem premoru pa se je prvič zazdelo, da smo se dokončno spoznali in uigrali s številnimi novinci v naši ekipi, potrditev pa je prišla s 'popolno tekmo' in zmago v Kidričevem. Tekmo bi morali odločiti že v prvem polčasu, a razen manjše zmede pri prejetem zadetku domačinom nismo dopustili drugih priložnosti,“ je tekmo opisal trener Rogaške Oskar Drobne, ki je v Kidričevem deloval pred prihodom Pevnika in večino igralcev Aluminija dobro pozna.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300