Še drugič v sezoni z zmago iz Ljubljane
Šport
Tipografija

Ljubljana – Jeruzalem 23:25 (12:11)

JERUZALEM: Ranfl (15 obramb), Zemljič, Balent; Kolmančič 1, Munda 1, Sok, Vincek, G. Hebar 2, T. Hebar 7 (3), Šulek 3, Blagotinšek, Pungartnik 1, Žuran 3, S. Krabonja 6, Jerenec 1. Trener: Saša Prapotnik.

IGRALEC TEKME: Filip Ranfl (Jeruzalem Ormož).

Ormožanom je v tem prvenstvu uspelo še drugič zmagati v Ljubljani: po Slovanu na Kodeljevem so Prleki po hudi borbi na Krimu premagali še Ljubljano. Z novima dvema točkama so se utrdili na 4. mestu, zaostajajo le za tremi najboljšimi slovenskimi ekipami: Celjem, Gorenjem in Trimom.

Saša Prapotnik, trener Jeruzalema Ormoža: „Skozi cel teden smo imeli težave s poškodbami in boleznimi – trenažni proces je bil skoraj vsak dan moten. Za nami je težka tekma, kjer smo hitro zaostali za štiri zadetke in potem ves čas lovili tekmeca. Menim, da so na koncu zmagovalca odločile naše izkušnje. Zdaj imamo dovolj časa, da zacelimo nekatere poškodbe in se dobro pripravimo na Ribničane, ki imajo zelo kakovostno zasedbo. Upamo na nov lep rokometni dogodek na Hardeku in seveda bomo naredili vse, da bo tudi uspešen.“

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300