Biti naročnik Štajerskega tednika se izplača!
Gospodarstvo
Tipografija

Spoštovani naročniki Štajerskega tednika,

že dalj časa smo v družbi Radio-Tednik razmišljali, na kakšen način nagraditi vašo zvestobo, saj vemo, da ste nekateri z nami že desetletja. Vaša zvestoba nam je v ponos in čast, ker verjamete in zaupate našim novicam, kjer vas seznanjamo z lepimi in temnejšimi platmi našega bivanja, ob tem pa vam z zgodbami o aktivnostih in prizadevanjih na kulturnem, družbenem, športnem in drugih področjih življenja polepšamo vsakdan.

Družba Radio-Tednik bo s poletnim terminom začela akcijo za naročnike Štajerskega tednika »biti naročnik ŠT se splača«, kjer bomo v prihodnje le naročnikom časopisa ponudili ekskluzivne kupone ugodnosti pri različnih poslovnih subjektih iz Podravja.

Gre za kupone popustov, ki jih boste lahko koristili in z njimi ne samo »pokrili« letno naročnino časopisa, ampak si še dodatno pomagali pri vsakodnevnem potrošniškem vrvežu.

Kuponi za naročnike Štajerskega tednika bodo izhajali štirikrat letno, njihova veljavnost bo dva meseca, in sicer v točno določenem terminu. Izkoristili boste lahko različne usluge in popuste pri nakupih in storitvah različnih ponudnikov.

Verjamemo, da boste akcijo družbe Radio-Tednik sprejeli pozitivno in da boste med kuponi ugodnosti in popustov našli tiste storitve in ponudbe, ki Vas bodo zanimale in jih boste z zadovoljstvom izkoristili.

Direktor Drago Slameršak

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300