V Podgorcih obeležili 21. krajevni praznik
Družba
Tipografija

V Podgorcih so nedavno znova poskrbeli za srčen utrip v kraju ob praznovanju letošnjega, že 21. krajevnega praznika. Vrhunec prireditev je bila petkova osrednja proslava s podelitvijo plaket zaslužnim krajanom in krajankam.

Zbrane je najprej pozdravil ormoški podžupan Zlatan Fafulić, ki se jim je ob tej priložnosti še zahvalil za njihov prispevek za urejen kraj ter lepše in boljše življenje v krajevni skupnosti. Kot je dejal, bo občina prisluhnila njihovi marsikateri želji na področju investicij. Predsednica krajevne skupnosti Natalija Volmut je spregovorila o dosedanjem delu in načrtih. Lani so odprli razširjen in povsem prenovljen vrtec, dobili so nov gasilski dom in prostor za viseče kegljanje. Prijavili se bodo na razpis za izgradnjo atletske steze, obljubljena je tudi sanacija kulturne dvorane. Ponosna je na številna domača društva, ki skrbijo za prepoznavnost kraja.

Ob prijetnem kulturnem programu, kjer ni manjkalo recitiranja, petja, igranja in seveda plesa z vriskanjem, so zaslužnim krajanom in krajankam podelili plakete krajevne skupnosti.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300