Miro Slodnjak iz Dornave: »Naše podjetje ni povezano z vlomi!«
Črna kronika
Tipografija

Po družbenem omrežju se vrstijo opozorila o sumljivih osebah, ki opazujejo hiše, ulice, tudi v krajih, za katere si zaradi majhnosti ali oddaljenosti ne bi mislili, da jih dosežejo nepridipravi. Občutek varnosti so tako mnogi podeželani izgubili, odklenjene hiše na podeželju pa so preteklost. A kot pravijo na PU Maribor, letošnja statistika naj ne bi odstopala od dolgoletnega povprečja.

Eden od občanov Makol je v kraju Stopno pred dnevi opazil tri sumljive osebe, ki so se sprehodile skozi vas, nato skrenili na stransko cesto. »Čez nekaj sekund pa se je odpeljal manjši avto temne barve, v katerem so sedele tri ali štiri osebe, tablica ni bila osvetljena,« je zapisal in pozval krajane ter občane, naj bodo previdni. Spet drugi primer se je zgodil na območju Poljčan, kjer naj bi se nepridipravi prevažali v vozilu Avtoservisa Slodnjak iz Dornave.

»Ta kombi je res bil v naši lasti, vendar smo ga prodali že vsaj pred petimi ali šestimi leti prijatelju, ki pa ga je že tudi naprej prodal. Kdo so sedaj lastniki kombija z našimi napisi, ne vem, prejmem pa več klicev, ravno na temo tatvin, saj jih povežejo z našim servisom zaradi napisov na kombiju. Zato še enkrat poudarjam, da naš avtoservis ni povezan z vlomi, gre za naš nekdanji kombi, mi pa smo avtoservis iz Dornave, ki se ukvarja z avtoličarstvom, avtokleparstvom, popravilom vozil,« je dejal Miroslav Slodnjak. Policijo je o zadevi že obvestil, od mož v modrem pa prejel odgovor, da od lastnikov kombija ne morejo zahtevati odstranitev napisov, ter nasvet, da naj vsakega klicatelja preusmeri na policijo.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300