Arsić ni več trener Drave
Šport
Tipografija

Ob zadnjem intervjuju s predsednikom FC Drava Ptuj Andrejem Maglico je ta dejal, da so „s trenerjem Arsičem že odprta pogajanja, tako da bo kmalu znanega več“. Očitno so bila neuspešna, saj so na klubski strani kmalu objavili informacijo o „sporazumni prekinitvi sodelovanja s trenerjem Arsičem“.

Kakšni pa so sploh lahko očitki delovanju Jureta Arsića v letošnjih šestih mesecih? Arsić je trenersko mesto članske kipe Drave prevzel v zahtevnem trenutku, ko je med zimskim premorom ptujskega tretjeligaša zapustilo kar 15 igralcev! Drava je sicer zasedala vrh lestvice, pred Vidmom je imela dve točki prednosti.

Kadrovanje je bilo domala v celoti prepuščeno njemu samemu in je bilo očitno uspešno izpeljano, saj je v klub vrnil številne domače igralce, ki proračuna niso obremenjevali z najemninami stanovanj in prehrano. Podporo projektu so dali tudi gledalci, ki so se v vedno večjem številu zbirali na Mestnem stadionu. Tudi rezultatsko je bila domača „cenejša“ ekipa uspešna, saj je končna razlika med Dravo in njenimi zasledovalci narasla na domala neverjetnih 16 točk!

V prid Arsiću govori tudi odlično sodelovanje z nogometno šolo ...

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300