Hardek (najverjetneje) vzel lovoriko Trimu
Šport
Tipografija

Jeruzalem – Trimo 27:27 (14:15)

JERUZALEM: Ranfl (4 obrambe), Balent (1 obramba - 1x7m), Zemljič (1 obramba - 1x7m); Munda 1, Sok 3 (1), Bogadi, Vincek, Žuran, G. Hebar 1, T. Hebar 9 (3), Šulek, Blagotinšek 2, Pungartnik 4, Krabonja, Kolmančič 2, Jerenec 4. Trener: Saša Prapotnik.

SEDEMMETROVKE: Jeruzalem 5/4; Trimo 9/7.

IZKLJUČITVE: Jeruzalem 10; Trimo 8 minut.

IGRALEC TEKME: Tinček Hebar (Jeruzalem Ormož).

Na Hardeku se je pred nabito polno dvorano (750 gledalcev) razpletlo z delitvijo točk med Ormožani in Trebanjci. Vzdušje je bilo več kot fenomenalno, le redko kje videno v slovenskem rokometnem prostoru.

Saša Prapotnik, trener Jeruzalem Ormoža: „Skozi celotno srečanje 'smo se lovili', zato smo tudi zaostajali v rezultatskem smislu. Kljub napakam v zaključku tekme smo vseeno ujeli Trimo in ga imeli priložnost celo prehiteti. V minuti odmora pred zadnjim napadom smo se odločili, da v prvi vrsti zadržimo točko, v drugi vrsti pa, da v zadnjih sekundah sprožimo proti golu za zmago. Žal nam ni uspelo streljati na gol in sledila je delitev točk. Glede vzdušja na Hardeku pa nimam besed, le hvala vsem, ki so nas prišli spodbujat. Mislim, da nikomur ni bilo žal časa, ki ga je preživel v družbi rokometašev Jeruzalema in Trima.“

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300