Vidmu lokalni derbi s Podvinci, na Ptuju špalir za prvake
Šport
Tipografija

Prvo mesto v vzhodni tretji ligi je bilo oddano že pred tednom Dravi, ki je v tem krogu predvsem z boljšo realizacijo v drugem polčasu prišla do nove zmage – tokrat z Brežicami. Bolj napeto je v boju za drugo mesto, v katerem najbolje kaže Korotanu in Vidmu. Slednji so po nekaj slabših predstavah tokrat dobili lokalni derbi s Podvinci in so se vrnili na zmagovalne tirnice. Od naših klubov je zmaga v tem krogu uspela tudi Hajdini, ki je v zadnjih krogih v dobri formi. Podobno je veljalo tudi za Zavrč, ki pa je v tem krogu razočaral svoje navijače s porazom na domačem igrišču proti Šmartnemu. Hajdina, Podvinci in Zavrč so dva kroga pred koncem sezone pri istem točkovnem izkupičku.

ZASE Videm – IBLO Podvinci 3:1 (2:1)

STRELCI: 1:0 Ploj (4.), 1:1 Zamuda Horvat (10.), 2:1 Kurež (28.), 3:1 Krušič (76.)

ZASE VIDEM: Zajc, Mesarič, Zdovc, Krajnc (od 90. Kirbiš), Ferčec, Ploj, Petek (od 62. Đuran), Krušič (od 85. Žižek), Cesar, Kelc, Kurež (od 90. Plajnšek). Trener: Luka Gajšek.

IBLO PODVINCI: Cajnko, Šalamun, Ramšak (od 90. Vajngerl), Dumbović (od 72. Cesar), Osterc, Kolenko, Živič (od 83. Bratec), Anžel, Zamuda Horvat (od 72. Akanni), Orovič (od 83. Kirbiš), Zajko. Trener: Aleš Čeh.

Nov v nizu lokalnih derbijev je v nedeljo dopoldan v Videm privabil kar lepo število gledalcev, več kot 250 ...

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

 

 

 

 

radioptuj300